AD-Kuki Award 5 feb 2016Januari 2016

Leuk nieuws voor 3C!

Op 21 januari 2016 werd de jaarlijkse Award voor Beste Website van het jaar uitgereikt door Kuki + Ko en Suares & Co. Er bleven uiteindelijk 3 genomineerden over (Stichting DOG, Caribbean Filmcom en 3C), en de winnaar was…3C! Het leuke nieuws haalde diverse kranten (zie foto, AD, 05-02-16) en kreeg veel aandacht op social media.

Na het jarenlang zonder website te hebben gedaan, omdat er telkens een reden was om het uit te stellen, besloot 3C in 2014 dat het genoeg was geweest: er moest een mooie, informatieve website komen! Na jarenlang van keihard werken (soms ploeteren en de eindjes aan elkaar knopen, maar bovenal genieten van het prachtige vak en de coachees) verdiende 3C dat gewoon. Bovendien was het een mooie kans om het -relatief nieuwe- vakgebied op Curacao te profileren.

De keus was snel gemaakt: Kuki+Ko werd al jaren eerder aanbevolen, en nu besloot Niki’s 3C met Kuki in zee te gaan. Dat bleek de juiste, want er werd een hele mooie nieuwe huisstijl gecreëerd (incl. briefpapier, visitekaartjes en Facebookpage). Daarnaast werd er dag (en soms nacht) aan de website gewerkt; teksten werden zelf geschreven; zelfgemaakte objecten gesorteerd als beeldmateriaal, fotos gemaakt en/of geselecteerd, en…eindelijk werden er blogs geschreven! Dat werden persoonlijke, ontroerende, vakgerelateerde, actuele of gedateerde korte verhalen, die altijd recht uit het 3C hart kwamen (en nog steeds komen). Meestal werden de blogs afgesloten met een toepasselijke, leuke muzikale clip.

Het afronden van de site duurde uiteindelijk veel langer dan verwacht door tussenkomst van persoonlijke zaken, maar het resultaat mocht er zijn: de definitieve versie van de website was al het werk meer dan waard! In maart 2015 ging de website ‘de lucht in’, en hij was helemaal in de juiste sfeer: rustig, overzichtelijk, kleurrijk, diep als de zee, persoonlijk, openhartig en informatief. Op dat moment stond 3C er geen seconde bij stil dat het een Award-winnende site zou worden….

Toen de site dan ook uitgeroepen werd tot Beste Website in januari 2016, was de blijdschap en trots bijzonder groot. Er was ook ontroering: al die jaren van ups & downs, inzet, hart voor de zaak, doorzetten en blijven geloven in 3C en wat ze te bieden heeft….een geweldige eer! Bovendien werd 3C tijdens de uitreiking geprezen om haar maandelijkse blogs, die inmiddels indirect hadden geleid naar een vaste, vakgerichte krantecolumn in de Amigoe-weekendbijlage, Ñapa.

Bij deze wil 3C al haar coachees, klanten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners, contactpersonen en dierbaren bedanken voor hun steun, vertrouwen en enthousiasme. En natuurlijk Kuki+Ko voor haar deskundige begeleiding, expertise en geduld. Bovenal wil 3C Jorg Hilderink bedanken: dank voor je liefde, steun, kritische blik en vertrouwen, dwars door alle tijden heen.

Brengt u de website gerust onder de aandacht van anderen: 3C is zeer gemotiveerd om zich ook de komende jaren gepassioneerd te blijven inzetten voor het mooie vakgebied, de coachees en Curacao!