Alleen het woord is al lelijk: ‘Blog’.boca baai

Gewoon een web-logboek, een internet-column, meer stelt het niet voor.

En toch….gaat ook coach Niki aan de Blog!

Terwijl ik mij ondertussen ook afvraag wie daar in hemelsnaam op zit te wachten. En waarom ik nou zonodig moet. Maar desondanks…zo af en toe moet ik even mijn spreekwoordelijke ei kwijt. En ik hou van schrijven. En van mijn overvolle hoofd leegmaken. En van een beetje licht verspreiden, en van….nou ja, hoe dan ook:

Hier is ie, mijn 1e Blog: het is officieel!

Hele gesprekken voer ik dagelijks met mijzelf en anderen. Een (wille-)keur aan onderwerpen dient zich daarbij aan, dus vanaf nu komt er zo nu en dan iets van me voorbij met daarin o.a. mijn bespiegelingen, verhalen uit de coachingspraktijk, muzikale ontboezemingen, al dan niet kritische reflecties, observaties, en zaken die mijn verwondering, verbazing en verbijstering opwekken.

Met dingen die mij ontroeren, motiveren, en inspireren. ‘Gewoon omdat het kan’, zou ik nu heel populistisch kunnen zeggen. Brrrr…Nee: gewoon omdat ik het leuk vind! En omdat er misschien, ja héel misschien, wel iemand of zelfs meerdere ‘iemanden ‘zijn, die ik ermee bereiken kan. Iemand die het waardeert. Die erover na gaat denken. Die het leuk vindt om te lezen. Of die het er hartgrondig mee oneens wil zijn. En het mooiste is: dat mag allemaal! Voor die laatste groep een afspraak vooraf: Let’s agree to disagree. En voor de overigen:

Veel leesplezier!

x Niki