Niki blogt

Zo is het (en niet anders)

  Ik sta op en rek me eens goed uit. Traag sjok ik naar de badkamer. Ik ben geen ochtendmens. Eenmaal daar overzie ik al snel het ‘rampgebied’: overal water,... Lees verder →

Hoera! De 3C Beetle rijdt vanaf nu rond op Curaçao! | 3C Constructive Coaching & Consulting Curacao

7 maart 2019

Sinds een tijdje rijdt Niki van 3C rond in de allerleukste, eigenzinnigste, vrouwelijkste auto die er bestaat: de Volkswagen Beetle! Het enige wat nóg leuker is, is de pastelkleurige versie met cabrio-dak. Maar: een mens moet iets te wensen overhouden, toch?😉
Eén grote wens van Niki die onlangs in vervulling is gegaan is, dat ze nu – na bijna 11 Jr eigen bedrijf- heuse bedrijfsreclame heeft, op ‘La Beetle’!! Niki kreeg bij het bekijken van het eindresultaat met het mooie logo kippenvel op de armen: ZO trots & blij is ze ermee….3C reed altijd al graag en veel voor haar klanten, maar is nu letterlijk On Wheels! 😍😀

Met heel veel dank aan Mammoet Printing en Rianne Hellings van Kuki+Ko voor hun goeie werk!